Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 17:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Onze verkoopafdeling staat altijd voor je klaar!

22-10-2020
by

Wij hebben een groot assortiment aan items en dit is voor vele geen geheim. Items die niet verkrijgbaar zijn via onze website, kunnen wij vaak wel aan komen! Neem voor deze speciale aanvragen altijd even contact op met onze verkoopafdeling. 

Wanneer je dus bijvoorbeeld opzoek bent naar werkbroeken, een ander soort sport shirt, of een specifiek merk, schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Wij zorgen voor duidelijke product foto’s, scherpe prijzen en snelle en duidelijke communicatie. 

Daarnaast is het ook mogelijk om je eigen textiel bij ons te laten drukken. Heeft u bijvoorbeeld sporttassen van de vereniging die bedrukt moeten worden? Of tenues van de sponsor die voorzien moeten worden van bedrukking en rugnummer? Geen probleem! Dit is bij ons ook allemaal mogelijk. Hiervoor controleren wij altijd eerst de kwaliteit en het materiaal van de items zodat wij hierop ons advies kunnen baseren. 

Er wordt dan een digitaal voorbeeld door ons gemaakt, zodat u visueel kunt zien hoe de bedrukking op het item er uit komt te zien. Wij drukken uiteraard niets zonder een akkoord van u. Dus pas wanneer de digitale voorbeelden, logo’s, kleuren en de plaatsing van bedrukking akkoord zijn gaan wij voor u aan de slag.

Wanneer er voor een grote groep kleding nodig is (denk aan bijvoorbeeld een ski-reis van school of een diploma uitreiking) dan is een offerte aanvragen zeker niet onverstandig. We zullen dan altijd kijken wat er mogelijk is in de prijs en eventuele staffelkorting. 
Wij gaan dan samen met u in gesprek over uw wensen, waardoor we zo tot een duidelijk beeld komen en we hierover een prijs op maat kunnen afspreken.

U kunt met ons contact op nemen per telefoon, mail of WhatsApp. Of u kunt natuurlijk langs komen in onze winkel in Ridderkerk. 
Let op: wegens de corona is dit wel op afspraak om ervoor te zorgen dat er niet teveel mensen in de winkel zijn. Zo kan de veiligheid in de winkel gewaarborgd blijven worden.

Wanneer er een mail of een WhatsApp wordt gestuurd naar de verkoopafdeling hebben wij een reactie tijd van maximaal 1 werkdag. Wij houden de communicatie strak en kort zodat we op een overzichtelijke manier snel tot het gewenste eind product kunnen komen.

Wanneer er nog andere vragen zijn kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Telefonisch: 0180-721629
WhatsApp: 06-17913599